Καλημέρα Παναγιώτη! Καταρχήν καλορίζικο το website και εύχομαι καλή επιτυχία! Προφανώς αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι να συγκεντρώσεις ανθρώπους που δεν είναι απλοί φίλαθλοι του μπάσκετ αλλα είναι είτε ενεργοί αθλούμενοι (είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά), είτε μπασκετικοί (πρώην αθλητές, άνθρωποι που κατέχουν το άθλημα περισσότερο απο το ευρύ κοινό.

Kαι στοχεύεις απο οτι φαντάζομαι να κάνεις monetize την προσπάθεια αυτή μέσα απο διαφημίσεις και αθλητικά προγράμματα, όταν θα έχεις φυσικά το traffic για να το πετύχεις.

Παρακάτω σου αναλύω την προσέγγιση που ακολουθούμε εμείς.

Στην Simply Digital δημιουργήσαμε μια σειρά ειδικών σχεδιασμένων υπηρεσιών για επιχειρήσεις ή διαδικτυακές προσπάθειες όπως η δική σου,  οι οποίες σκοπεύουν να χτίσουν την επωνυμία της επιχείρησης/ brand, γύρω απο τα μοναδικά χαρακτηριστικά/ εξειδίκευση που διαθέτει.

Η λογική του τρόπου που δουλεύουμε με όλες τις συνεργαζόμενες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις είναι με επιδίωξη να χτίσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία που θα στοχεύει σε Brand Building & Lead Generation. 
Το κοινό που μας ενδιαφέρει, επιθυμεί πρώτα να μάθει για εμάς. Να πάρει κάτι χρήσιμο, μια σημαντική γνώση γύρω απο το θέμα που το ενδιαφέρει, προκειμένου να μπορέσει να μας εμπιστευθεί και ενδεχομένως να θελήσει να γίνει πλέον πελάτης μας. Ακριβώς όπως φαίνεται στο παρακάτω Marketing Funnel.
 
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται ένα ολιστικό πλάνο Μάρκετινγκ και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στις περισσότερες των περιπτώσεων.
 
H βάση που επιτυγχάνεται αυτό πατάει πάνω στην εξής λογική. CONTENT CREATION – > DISTRIBUTION- > REPEAT.
 
Προκειμένουν να έχει επιτυχία αυτό χρειαζόμαστε αυθεντικό content που δημιουργούμε σε μορφή γραφιστικών, άρθρων, βίντεο , case studies, testimonials αθλητών, προγράμματα διατροφής και προπόνησης,  προσφορές κτλ
 
Η Επιτυχία του περιεχομένου πάντα κρίνεται απο την πετυχημένη διανομή. Όσο καλό και αν είναι το περιεχόμενο, αν δεν το δει κόσμος δεν μας λέει τίποτα.
 
Η διανομή του περιεχομένου γίνεται με ένα πλάνο που θα αποτελέιται από Social Media (Promoted posts & Organic), Google Ads & Email Marketing.

Στην Simply Digital δημιουργήσαμε μια σειρά ειδικών σχεδισμένων υπηρεσιών για  blogs οι οποίες στοχεύουν:

  1. Στην αύξηση του Traffic
  2. Την αναγνώριση του κοινού που μπορεί δυνητικά να αποτελέσει πελάτες μας
  3. Στην σταδιακή δημιουργία conversions, δηλαδή πωλήσεων.

Οι υπηρεσίες της Simply Digital οι οποίες αφορούν την την ολιστική και αποδοτικότερη προώθηση ενός blog όπως το jumpshot σε αυτή τη φάση, είναι οι εξής:

Yπηρεσίες για Συμβουλευτικές

Tέλος θα βρείς σίγουρα ενδιαφέρον το παρακάτω συμβουλευτικό βίντεο που σε αφορά