Καλησπέρα σας

Κατόπιν της επικοινωνίας μας, σας στέλνουμε μερικές επιλογές για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και δυναμικού website για τα διαμερίσματα ή το ξενοδοχείο σας


Παρακάτω θα δείτε και ενδεικτικά τη διαδικασία δημιουργίας μια ιστοσελίδας που ακολουθούμε.

Πρόταση Δημιουργίας Website

 
H λογική που προτείνουμε να ακολουθήσουμε στη δημιουργία του website σας είναι να πατήσουμε πάνω σε τεσταρισμένα, όσον αφορά την λειτουργικότητα και πιθανά errors templates του wordpress, προηγμένα σχεδιαστικά και τα οποία δεν υστερούν σε τίποτα απο ένα custom made website απο την αρχή (αυτό σημαίνει γράφω κώδικα απο την αρχή) και σε αυτήν την περίπτωση πάμε σε αρκετά ακριβές λύσεις που θα χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο. Φυσικά μπορεί να γίνει και αυτό εφόσον το επιλέξετε.
 
Τα websites με τα οποία δουλεύουμε και προτείνουμε παρακάτω είναι απόλυτα δυναμικά και προσαρμόζονται ακριβώς στις λειτουργικότητες, που χρειαζόμαστε να υπάρχουν διαθέσιμες ανα περίπτωση. Aυτό σημαίνει οτι τα πάντα τροποιοιούνται και αλλάζουν από ότι θα δειτε, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική βάση για να ξεκινήσουμε.
 
Έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις λειτουργικότητες που μας δίνουν ήδη και να τις διαμορφώσουμε όπως μας βολεύει (π.χ Online Booking, Amenities pages, Rooms κτλ)
ή και να επέμβουμε σε αυτές με αντίστοιχα plug-ins.

Έτσι μπορούμε για παράδειγμα να αλλάζουμε landing pages ανάλογα με το τι θέλουμε να επικοινωνήσουμε ανα περίοδο ή να κάνουμε A-B testing
για να δοκιμάσουμε διαφορετικές καμπάνιες.

Παρακάτω θα δείτε ενδεικτικά μερικά templates που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν βάση για αυτό που θέλουμε να χτίσουμε και να το φέρουμε στα δικά μας μέτρα επεμβαίνοντας και σε μερικά στοιχεία τους στον κώδικα.

Φυσικά στην πορεία μπορούμε να προσθέσουμε οτιδήποτε θέλουμε

Ενδεικτικά παραδείγματα templates στα οποία μπορούμε να βασίστουμε

Χρόνος & Κόστος

Όπως είπαμε και απο κοντά για ένα μονόλωσσο website (Αγγλικά ή Ελληνικά) με βάση το content που περιλαμβάνουν τα templates το κόστος θα είναι 1350 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει και το κόστος αγοράς του template, ενώ ο χρόνος κατασκευής θα είναι μεταξύ 4-5 εβδομάδων για το πρώτο draft που θα σας παραδώσουμε απο τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε.

Για να ξεκινήσουμε θα χρειαστούμε από εσάς τα κείμενα, τη δομή που θα ακολουθήσουμε βάσει των templates που προτείναμε, φωτογραφίες και λογότυπα.

Στο κόστος αυτό περιλαμβάνεται και το κόστος εκπαίδευσης όταν σας το παραδώσουμε, όπως και οι αλλαγές που θα κάνουμε μετά το πρώτο draft. Φυσικά το κομμάτι της υποστήριξης όπως είπαμε θα παρέχεται από εμάς για οτιδήποτε χρειαστεί. (τόσο αλλαγές όσο και νές προσθήκες).

Σε περίπτωση που θέλουμε επιπλέον γλώσσα, το κόστος είναι +200 ευρώ.

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει όπως είπαμε την κράτηση μέσω e-mail, ενώ αν θέλουμε το σύστημα κρατήσεων να συγχρονίζεται με calendar & booking δυναμικά (ώστε να εμφανίζει δηλαδή διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο), το κόστος είναι άλλα 150 ευρώ.

Το hosting της νέας ιστοσελίδας, εφόσον δεν υπάρχει ήδη κάποιο πλάνο φιλοξενίας, μπορεί να καλυφθεί από κάποιο απλό πλάνο Hosting (<10 ευρώ το μήνα).

Εδώ μπορείτε να δείτε και μερικά απο τα websites που έχουμε φτιάξει στο παρελθόν

Άλλες υπηρεσίες που μπορεί να σας αφορούν

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Η  SIMPLY DIGITAL  είναι ένα διαφορετικό Ελληνικό ψηφιακό agency με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, με ιδρυτή τον  Κων/νο Συνοδινό
2 φορές νικητή του βραβείου Ελληνικής επιχειρηματικότητας και έναν απο τους 32 επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο που βραβεύτηκαν απο
το US Department of State το 2016 στην Silicon Valley στην California.

Ο Κωνσταντίνος έχει δουέψει σαν Marketing Manager για μερικές απο τις πιο μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως όπως η Procter & Gamble και η Diageo, διεθύνωντας brands όπως το Pantene, Braun, Ariel, Johnnie Walker, Duracel, Pringles, Vicks, και έχει ιδρύσει την διεθνώς βραβευμένη αθλητική πλατφόρμα ChampionsID.com

BRANDS ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Τελευταία άρθρα και Οδηγοί