Στην Simply Digital δημιουργήσαμε μια σειρά ειδικών σχεδιασμένων υπηρεσιών για συμβουλευτικές εταιρίες οι οποίες σκοπεύουν να χτίσουν την επωνυμία σας, γύρω απο τις γνώσεις σας και την ικανότητα σας να βοηθήσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει.

 

 

Η συμβουλευτική επιχείρησή σας είναι έτοιμη να προσεγγίσει νέους πελάτες με τη βοήθεια των σύγχρονων φηφιακών μέσων

Η λογική του τρόπου που δουλεύουμε με όλες τις συνεργαζόμενες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις είναι με επιδίωξη να χτίσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία που θα στοχεύει σε Brand Building & Lead Generation. 
Το κοινό που μας ενδιαφέρει, επιθυμεί πρώτα να μάθει για εμάς. Να πάρει κάτι χρήσιμο, μια σημαντική γνώση γύρω απο το θέμα που το ενδιαφέρει, προκειμένου να μπορέσει να μας εμπιστευθεί και ενδεχομένως να θελήσει να γίνει πλέον πελάτης μας. Ακριβώς όπως φαίνεται στο παρακάτω Marketing Funnel.
 
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται ένα ολιστικό πλάνο Μάρκετινγκ και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
 
H βάση που επιτυγχάνεται αυτό πατάει πάνω στην εξής λογική. CONTENT CREATION – > DISTRIBUTION- > REPEAT.
 
Προκειμένουν να έχει επιτυχία αυτό χρειαζόμαστε αυθεντικό content που δημιουργούμε σε μορφή γραφιστικών, άρθρων, βίντεο, case studies, νέων της επιχείρησης και παροχών-προσφορών.
 
Η Επιτυχία του περιεχομένου πάντα κρίνεται απο την πετυχημένη διανομή. Όσο καλό και αν είναι το περιεχόμενο, αν δεν το δει κόσμος δεν μας λέει τίποτα.
 
Η διανομή του περιεχομένου γίνεται με ένα πλάνο που θα αποτελέιται από Social Media (Promoted posts & Organic), Google Ads & Email Marketing.

Στην Simply Digital δημιουργήσαμε μια σειρά ειδικών σχεδισμένων υπηρεσιών για συμβουλευτικές επιχειρήσεις οι οποίες σας βοηθούν στην προσπάθεια σας να προσελκύσετε περισσότερο ενδιαφερόμενο κοινό για την επιχείρησή σας.

Οι 8 υπηρεσίες που η ομάδα της Simply Digital έχει δημιουργήσει για την αποδοτικότερη προώθηση οποιοδήποτε συμβουλευτικής επιχείρησης είναι οι παρακάτω:

Yπηρεσίες για Συμβουλευτικές