Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι έτοιμο να προσεγγίσει νέους πελάτες με τη βοήθεια των σύγχρονων φηφιακών μέσων

Η λογική του τρόπου που δουλεύουμε με όλες τις συνεργαζόμενες ηλεκτρονικές και φυσικές επιχειρήσεις είναι με επιδίωξη να χτίσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία που θα στοχεύει σε Brand Building (χτίσιμο δηλαδή της επωνυμίας στο κοινό που μας ενδιαφέρει & Lead Generation – Αρχικές επαφές δηλαδή που σταδιακά μετατρέπονται σε πελάτες-conversions).
 
Το κοινό που μας ενδιαφέρει, επιθυμεί πρώτα να μάθει για εμάς. Στο 99% των περιπτώσεων, κανείς δεν θα αγοράσει απο εμάς, επειδή είδε ένα όμορφο post στα social media εκείνη τη στιγμή.
Ωστόσο αυτός ο επισκέπτης, μπορεί να μετατραπεί σταδιακά σε πελάτη, έχοντας ένα συγκεκριμένο ολιστικό πλάνο conversions σε εφαρμογή. (Social media, video marketing, email marketing & διαφήμιση μέσω Facebook & Google)
 
Ο τρόπος που λειτουργεί η διαδικασία δημιουργίας “leads” για την επιχείρησή μας, είναι ο εξής.
 
Αναγνωρίζουμε το κοινό που μας αφορά, και προσπαθούμε σταδιακά να χτίσουμε τη σχέση αυτή, που μετατρέπει τους επισκέπτες της σελίδας μας ή τους followers μας, σε πελάτες μας.
 
Αυτό γίνεται προσφέροντας τους αξία, entertainment, γνώση, τη δυνατότητα να μας γνωρίσουν καλύτερα και να μας εμπιστευτούν, πριν καν πουλήσουμε σε αυτούς.
Ακριβώς όπως φαίνεται στο παρακάτω Marketing Funnel.
 
 
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται ένα ολιστικό πλάνο Μάρκετινγκ και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
 
H βάση που επιτυγχάνεται αυτό πατάει πάνω στην εξής λογική. CONTENT CREATION – > DISTRIBUTION- > REPEAT.
 
Προκειμένου να έχει επιτυχία αυτό χρειαζόμαστε αυθεντικό content που δημιουργούμε σε μορφή γραφιστικών, άρθρων, βίντεο, ιστοριών, posts πελατών (π.χ testimonials πελατών, φωτογραφίες πελατών, αναφορές τύπου, υλικό διαθέσιμο απο τη Μαμά εταιρία ή την Αγγλική κτλ), νέων της επιχείρησης και παροχών-προσφορών.
 
Η Επιτυχία του περιεχομένου πάντα κρίνεται απο την πετυχημένη διανομή. Όσο καλό και αν είναι το περιεχόμενο, αν δεν το δει ο κόσμος που μας ενδιαφέρει δεν μας λέει τίποτα.
 
Η διανομή του περιεχομένου γίνεται με ένα πλάνο που συνήθως αποτελέιται από Social Media (Promoted posts και Organic με την αξιοποίηση των custom audiences), Google Ads σε επιλεγμένα long tail keywords & Email Marketing.

Στην Simply Digital δημιουργήσαμε μια σειρά ειδικών σχεδισμένων υπηρεσιών για E-shops οι οποίες σας βοηθούν στην προσπάθεια σας να προσελκύσετε περισσότερο ενδιαφερόμενο κοινό για την επιχείρησή σας.

Οι 8 υπηρεσίες που η ομάδα της Simply Digital έχει δημιουργήσει για την αποδοτικότερη προώθηση οποιοδήποτε E-shop είναι οι παρακάτω:

Yπηρεσίες για E-shops

 E-shop σε 7 βήματα

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε σε 5 λεπτά για την προώθηση ενός E-shop

δειτε περισσοτερα βιντεο εδω