Τι περιλαμβάνει το πλάνο προώθησης Instagram profiles

 

Χάραξη στρατηγικής για την φιλοσοφία του profile σας.

Το 2020 το instagram αλλάζει. Η κάθε προσπάθεια αύξησης της απήχησης και του χτισίματος μεγαλύτερου και ποιοτικότερου following απαιτεί διαφορετική και πιο προσεκτική προσέγγιση. Το βασικότερο μια ξεκάθαρη στρατηγική όσον αφορά τον “προορισμό” και την φιλοσοφία του profile αλλά και κατ’επέκταση τον τύπο και αισθητική του περιεχομένου σας.

Επιλογή Benchmarks λογαριασμών

Επιλέγουμε λογαριασμούς που έχουμε σαν “πρότυπο” προκειμένου να ακολουθήσουμε μια παρόμοια λογική δημοσιεύσεων, κρατώντας πάντα την μοναδικότητα και τα στοιχεία του ατόμου που θέλουμε να προωθήσουμε.

Διαφήμιση μέσω Instagram Ads

Αξιοποιούμε τη δυνατότητα διαφήμισης μέσω Instagram προκειμένου να απηχήσουμε τα μηνύματα μας και τις δημοσιεύσεις μας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, πάντα στοχεύοντας συγκεκριμένα δημογραφικά.

Editing Φωτογραφιών & Δημιουργία Video

Αναδεικνύουμε το πρωτογενές υλικό που έχουμε απο τον χρήστη ώστε να έχουμε ένα ενιαίο Look & feel, αλλά και να εντυπωσιάσουμε το κοινό μας με μοναδικό και eye-catching περιεχόμενο

Reporting & Ανάλυση στατιστικών του λογαριασμού

Αναλύουμε σε μηνιαία βάση δημογραφικά/ insights/ engagement/ βασικές μετρήσεις του λογαριασμού προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα και να κάνουμε Optimize τις δημοσιεύσεις και διαφημίσεις.

Διαγωνισμοί και τεχνικές Engagement

Στόχος είναι μια ενεργή κοινότητα που αλληλεπιδρά με τον λογαριασμό και δεν ακολουθεί απλά. Εφαρμόζουμε συγκεκριμένες τεχνικές engagement προκειμένου να αυξήσουμε τη συγκεκριμένη αλληλεπίδραση (commenting/ liking/ messaging).

 

 

Συνεργασίες με εταιρίες από το δίκτυο της Simply Digital

Ανάλογα με τη φύση του profile σας και την δυναμική του, τα συνεργαζόμενα άτομα με την εταιρία μας, προτείνονται σε εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε προκειμένου να τρέξουμε από κοινού ενέργειες micro-influencing.

Έτσι μπορείτε να διαφημίσετε μέσω του profile σας άμεσα, εταιρίες ρούχων, ταξιδίων, καλλυντικών, βιολογικών προϊόντων, αθλητικά ήδη και πολλά άλλα.