Καλησπέρα Μιρέλλα,
 
Μετά την επικοινωνία που είχαμε σας στέλνω μερικές ιδέες για τη δημιουργία website με σκοπό την προώθηση ενός Real-estate γραφείου.
 
H λογική που ακολουθούμε στη δημιουργία websites στην Simply Digital
όπως σας είπα και τηλεφωνικά, είναι να πατάμε πάνω σε τεσταρισμένα, όσον αφορά την λειτουργικότητα και πιθανά errors templates του wordpress, προηγμένα σχεδιαστικά και τα οποία δεν υστερούν σε τίποτα απο ένα custom made website απο την αρχή (αυτό σημαίνει γράφω κώδικα απο την αρχή και σε αυτήν την περίπτωση πάμε σε αρκετά ακριβές λύσεις που θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο). 
 
Τα websites με τα οποία δουλεύουμε είναι απόλυτα δυναμικά και προσαρμόζονται ακριβώς στις λειτουργικότητες, που χρειαζόμαστε να υπάρχουν διαθέσιμες ανα περίπτωση. Aυτό σημαίνει οτι τα πάντα τροποιοιούνται και αλλάζουν από ότι θα δεις.
 

Υπάρχουν 2 επιλογές για ένα τέτοιο website.

 
  1.  Mια απλουστευμένη προσέγγιση ενός real estate website, όπου θα έχουμε ουσιαστικά μια κεντρική σελίδα πληροφοριών (home page), μια σελίδα services, πληροφορίες για το γραφείο,
    blog και μια gallery σπιτιών διαθέσιμων.Ένα τέτοιο παράδειμα θα ήταν κάτι σε αυτή τη λογική περίπου:  https://colorlib.com/preview/#youragentΣτην περίπτωση αυτή δεν έχουμε search και αρκετούς περιορισμούς στον τρόπου θα εμφανίζονται τα listings των properties. 
  2. Η πιο συγχρονη προσέγγιση είναι να πάμε σε μια επιλογή website που διαθέτει επιλογές όπως σύγκριση ακινήτων, search με κριτήρια ανα γεωγραφική περιοχή, κτλ, με online booking, φόρμες επικοινωνίας, online Πληρωμές, εξειδικευμένες σελίδες ανα property και πολλά features άλλα που διαθέτουν τα μεγαλύτερα σύγχρονα real estate platforms παγκοσμίως.

 

Στην 2η επιλογή σου στέλνω ενδεικτικά μερικά websites, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάση προκειμένου να φτιάξουμε το δικό σας website σε σχέση με τις ανάγκες σας.

Όπως θα δεις τα παρακάτω έχουν όλες τις σημαντικές λειτουργίες που έχει ένα σύγχρονο real estate platform

 
https://demo3.wpresidence.net/
 
https://findeo.realty/
 
https://losangeles.wpresidence.net/
 
http://reality.inwavethemes.com/home-property-slider/
 
http://wp.nootheme.com/citilights/
 
http://realtyspace.codefactory47.com/
 
 
Δείτε τα παραπάνω και μπορούμε να μιλήσουμε πάλι για να δούμε πως μπορούν αυτά να καλύψουν τις ανάγκες σας, ή εφόσον έχετε στο μυαλό σας κάτι διαφορετικό να βρούμε ακριβώς αυτό.
 

Κόστος & Χρόνος παράδοσης

Όσον αφορά το κόστος, η πρώτη προσέγγιση θα κυμανθεί μεταξύ 900-1200 ευρώ για μονόγλωσσο και δίγλωσσο (Αγγλικά-Ελληνικά) αντίστοιχα website, με δώρο το hosting για ένα χρόνο
και ένα animation video του λογότυπού σας.
Ο χρόνος δημιουργίας και ολοκήρωσης του website είναι περίπου 1 μήνας.
 
Στην δεύτερη περίπτωση το κόστος θα κυμανθεί μεταξύ 1600 – 2100 ευρώ για μονόγλωσσο και δίγλωσσο αντίστοιχα website με αντίστοιχα τα δώρα και της πρώτης περίπτωσης.
Ο χρόνος ολοκλήρωσης του project είναι περίπου 45-60 ημέρες.
 
Και στις 2 περιπτώσεις το τεχνικό support θα το έχετε απο εμάς δωρεάν.

 

Τέλος εδώ θα δείτε και μερικά απο τα websites που έχουμε δημιουργήσει

 
Στη διάθεση σας
 
Κων/νος Συνοδινός.